Films met Tapdans


tapdans.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Tap 'n tabla Bruisende Indiase ritmes, onvervalste jazz en..
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Rune (10) schittert in spektakel rond 14-18
 • Seniorensportdag 'Senior Sportief 2012'
  ZULTE - De seniorensportdag ?Senior Sportief? van Oost-Vlaanderen in het sportcomplex Palaestra te Deinze, die reeds aan zijn 25ste editie toe is, staat open voor alle 50-plussers en heeft dit jaar plaats op dinsdag 5 juni 2012. Zowel individuelen als groepen zijn welkom. Op deze sportdag kunnen senioren in een gezellige, ontspannen sfeer hun favoriete sport beoefenen of kennismaken met nieuwe sportactiviteiten.
 • Verjaardag Waterpop trekt 28.000 bezoekers
  Afgelopen weekend stond het zonnige Wateringse Hofpark in het teken van Waterpop?s 35e verjaardag. De memorabele jubileumavond op vrijdag tro...
 • Directie bevestigt sluiting vestiging Crown Cork
  DEURNE - De directie van Crown Cork heeft de definitieve sluiting dan de fabriek bevestigd. Binnenkort wordt onderhandeld over een sociaal plan voor de 322 werknemers.
 • TAP 'N TABLA vanaf 6 april in het theater
  Vanaf 6 april a
 • 10/02 Puur Barbaars (Sittard)
  Noord-Limburg: Venraynaar (78) vast voor aanranding jongens;Noord-Limburg: Koningin Beatrix opent Floriade 2012;Binnenland: Rutte: Kamer maakt Polen-meldpunt te groot;Roermond Weert: Bewoners Pepijn en Paulus geëvacueerd;Binnenland: Woensdag rijden treinen weer normaal;Economie: Iets minder mensen weg met voorjaarsvakantie;Parkstad: Carnavalsles voor nieuwe Limburgers; Binnenland: Rutte: Kamer maakt Polen-meldpunt te groot;Sport algemeen: Janssen sluit aan bij groepstraining Ajax;Binnenland: Rutte: Kamer maakt Polen-meldpunt te groot;Economie: 'JSF duurder door uitstel aankopen VS';Noord-Limburg: Polenbieb Maasbree krijgt haatmails;Kunst en cultuur: Breivik ontmoet Wilders op het podium;Buitenland: Cel voor corrupte Roemeense oud-ministers;Economie: Benzineprijs naar nieuw record;Maastricht Heuvelland: Tijdelijke uitbreiding dierenasiel;Maastricht Heuvelland: Gouverneur legt eerste basaltstenen;
Films met Tapdans
Cultuurgids
Avro close up - close up (herhaling): het fantastische verhaal van de tapdans
http://cultuurgids.avro.nl/front/detailcloseup.html?item=8176962

Dancedazzle
Dancedazzle
http://www.dancedazzle.nl/Tapdans.html

Esdvfootloose
Esdvfootloose
http://www.esdvfootloose.nl/tapdance

Muziekschooloostgroningen
Tapdance | muziekschool oost-groningen
http://www.muziekschooloostgroningen.nl/nl/dans/tapdans

Schoolbieb
Schoolbieb.nl - tapdansen fl
http://www.schoolbieb.nl/voortgezet_onderwijs_doelgroep/1_44_2_44_3_havo_45_vwo_(onderwijsniveau)/ckv/dans/tapdansen_fl

Tapdans
Tapdans blog. tapdans in nederland en de wereld
http://tapdans.wordpress.com

Taplive
Wat is tapdans?. tapdansen in rotterdam
http://www.taplive.nl/wat%20is%20tapdans.htm

7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal